CityCar Rent a Car

CityCar Rent a Car

CityCar Rent a Car je agencija za rentiranje automobila, koja posluje u Beogradu i Novom Sadu.

Zašto smo najbolji? Jednostavno je. Naše automobile možete dobiti kada god vi to poželite, i uvek ćemo vam izaći u susret. Naš vozni park je izuzetno bogat, obnavlja se svake godine, te poseduje veliki broj modela luksuznih automobila prestižnih brendova kao što su Volkswagen, Škoda,Renault, Opeli mnogi drugi u sedan i karavan varijantama. Imamo i mnogobrojne modele koji su izuzetno pogodni za više putnika, kao što su Mercedes Vito ili Opel Vivaro. Na pouzdanost naših automobila uvek možete računati.

Naša vozila imaju svoje tehničke i estetske prednosti. Stalo nam je kako do vaše udobnosti, tako i do estetskih odlika naših automobila, koji svakodnevno prolaze rigorozne provere. Naši automobili obiluju dodatnom opremom koju možete dobiti za određenu doplatu (WiFi signal, GPS uređaj, sedište za dete). Takođe je, zarad vaše bezbednosti, obezbeđeno i kasko i putničko osiguranje. Osnovni paket osiguranja podrazumeva 20% učešća u naknadi šteti, dok se kasko osiguranje, odnosno oslobađanje od troškova u slučaju nesreće, doplaćuje.

CityCar Rent a Car garantuje udobnu i sigurnu vožnju svim našim automobilima najpoznatijih marki. Neke automobile možete rezervisati odmah, jednim klikom na dugme “Rezerviši”!
Kakve automobile imamo u ponudi? Možete naći automobile za dve, četiri ili pet osoba; sa automatskim ili manuelnim menjačem, na dizel ili benzin. Ovde smo izdvojili samo neke modele našeg voznog parka, u koji se, između ostalih, ubraja i Volkswagen, Škoda, Renault, Mercedes, Opel i mnogi drugi.
Možete koristiti naše vozilo u zavisnosti od kilometraže koju ćete preći, ili od vremena na koje želite da iznajmite automobil. Ukoliko vam je potreban prevoz do ili od aerodroma ili hotela – obratite nam se!
Na raspolaganju vam je širok spektar naše dodatne opreme; naša vozila opremljena su WiFi signalom, GPS uređajem, obezbeđena vam je zelena karta, kasko osiguranje kao i osiguranje putnika. Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna dečije sedište ili bilo koji drugi deo prateće opreme.


Posetite nas svakog dana od 8 do 22h i postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata!

CityCar Rent a Car
Milentija Popovica 9
Sava Centar
Novi Beograd - Belgrade / Serbia
Pratite nas!